2 thoughts on “Alex Roeka

  1. In het leven gebeuren dingen soms gewoon te laat. Wie kent het fenomeen niet, dat je opeens denkt van : ’als ik dat toen en toen had geweten, dan…’. Terugdraaien is er niet bij, die tijdmachine is nog niet uitgevonden. Of toch wel? In onze verbeelding lukt dat namelijk altijd: een beeld uit jaren terug leggen over een beeld van vandaag. Of omgekeerd, een beeld dat nu verschijnt toepassen op iets van jaren her.
    En laat dat Bert Megens nu zijn overkomen met zijn portret van Alex Roeka. Hij komt te laat. Als hij het namelijk ruim vijfeneenhalf jaar geleden had gemaakt, dan had Alex het vast en zeker in 2012 gekozen voor de cover van zijn album Gegroefd. Ik zie het voor me. En het past.

  2. Alex Roeka reageerde via Facebook als volgt:

    “De schilder en tekenaar Bert Megens heeft dit portret van mij gewrocht. Ik heb altijd gedacht dat je van zingen mooi en jong blijft, maar het blijkt diepe krassen in je tronie te slaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.