Nelsa

2021 -december, olie op doek, 50 x 50 cm., n.t.k.

                                                                Foto: Gijs Heuff.

Op mijn laatste schilderij van dit jaar kijkt Nelsa je aan, bonus-kleinkind van een vriendin van ons. Een gezicht met veel zeggingskracht, maar dat ook niet alles prijsgeeft. Haar lachje verraadt een sterke vrouw die zelfbewust in het leven staat.

Het is lang geleden dat ik met olieverf schilderde. Ik vond lange tijd dat acryl beter paste bij mijn manier van werken. Toch heb ik afgelopen herfst de olieverf weer tevoorschijn gehaald. Het heeft geresulteerd in dit portret van Nelsa en ik moet zeggen, het stemt mij tevreden!

Deze nieuwsbrief biedt mij de gelegenheid om jou en allen die je lief zijn, ook namens Marja, onze beste wensen over te brengen voor het komende jaar. Dat 2022 je mag brengen wat je hoopt. Hele fijne feestdagen en graag tot volgende jaar!

Hartelijke groet,
Bert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!